Ploma Jetpens Mini Aluminum

Primera ressenya en aquest blog d’una eina sòlida d’escriptura.

Ploma Jetpens Mini Aluminum

No he parlat mai, en aquest blog, d’eines sòlides d’escriptura, perquè no en sóc ni un especialista ni un gran aficionat. Això no impedeix, però, que em faci gràcia ara ressenyar una ploma. Es tracta de la Jetpens Mini Aluminum de plomí extrafí (12,50 dòlars). La venen en tres colors, negre, or i blanc, el darrer dels quals és el que tinc i es veu a les fotos.

La ploma porta el nom de la botiga a internet jetpens.com, que ven una pila d’articles d’escriptura i papereria. La mida és la que un pot esperar del qualificatiu de mini. És una ploma d’aquelles que rarament s’agafen amb comoditat quan un té una mà gran, però ho compensa el fet que el tap queda molt ben agafat en el tronc, fins al punt que la puc utilitzar perfectament.

Ploma Jetpens Mini i èmbol Kaweco
Ploma Jetpens Mini i èmbol Kaweco
Una altra característica de la Jetpens Mini és que els cartutxos qua hi van són els universals. Qui vulgui posar-hi un convertidor o èmbol, que sàpiga que només n’hi cap un de curt. Ho sabreu perquè a la botiga totes les fitxes de plomes tenen un enllaç anomenat «Recommended refills/parts» que ho fa constar. En venen de les marques Kaweco i Monteverde.

El plomí, malgrat que el model digui que és extrafí, el qualificaria de fi. L’efectivitat d’aquesta ploma en l’escriptura ha sigut gran fins i tot després de dies de no fer-la servir, que és demanar molt. Escriu amb una gran fluïdesa i consistència. Per estrenar-la, hi he posat cartutxos de color Woodland Green de Diamine.

Mostra d'escriptura
Mostra d’escriptura amb la ploma JetPens Mini Aluminum i la tinta Woodland Green de Diamine.
Pel que fa al color, té un blanc perlat molt agradable. La mida, uns mers 12 centímetres tapada, la converteix en adaptable a qualsevol mena de butxaca o estoig. No fa gens de nosa.

Mida de la ploma
Mida real de la ploma.
En resum, la Jetpens Mini Aliminum és una ploma molt versàtil i efectiva. Un gran producte per un preu molt assequible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *