Scrivener i l’App Store

Logotip de Scrivener

Scrivener és una aplicació que sovint es presenta en campanyes d’un 50 per cent de descompte (vegeu la d’Ondesoft i la de X-Mirage). Si es fa la compra a l’App Store d’OS X, però, el preu és el normal, 44,99€.

Aquesta estratègia comercial d’ofertes és una moneda de dues cares. Per un costat, hi ha la diferència entre 50 i 22,50€, que deunidó; per l’altre, la pega de renunciar a la versió de l’App Store, que pot ser que d’aquí poc temps adquireixi una certa importància.

M’explico. El creador de Scrivener, Keith Blount, va anunciar no fa gaire que començava a treballar en la versió germana per a iOS. El dia 6 d’abril passat va informar que la versió beta d’aquesta ja estava en fase de test. És gairebé segur que les dues aplicacions se sincronitzaran mitjançant iCloud. També és molt probable que ofereixin sincronització a través de Dropbox, però no veig aquesta possibilitat com la principal, perquè les funcionalitats integrades en els sistemes operatius sempre predominen per sobre de les solucions indirectes.

En resum, doncs, em sembla molt bé que s’aprofitin les ofertes, i jo ho he fet a bastament. Només vull remarcar que potser, en el cas concret de Scrivener, val la pena rumiar-hi i, si es pot, optar per la versió de l’App Store d’OS X.

2 thoughts on “Scrivener i l’App Store

  1. Scrivener es la meva eina per escriure. Me li manquen algunes opcions de auto edició, però es genial. Si surt la versió per ios, es ben possible que el ipad pro es converteixi en el meu paratu principal i deixi el mbpr sobre una taula per fer 4 cosetes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *